Växjökonferensen

Covid 19

I dagsläget planerar vi för att kunna genomföra Växjökonferensen coronasäkert med deltagare på plats. På grund av rådande läge reserverar vi oss för eventuella förändringar. Vid restriktioner som begränsar antalet deltagare på plats tillämpar vi först-till-kvarn-principen, vilket innebär att anmälda deltagare istället kan erbjudas att delta på webbkonferensen. Konferensen kan även helt övergå till webbkonferens. Vi har ambitionen att informera med god marginal, men förändrade restriktioner kan medföra att det sker med kort varsel. Vi ber om förståelse för detta. Vårt mål är att presentera ett kvalitativt innehåll på bästa möjliga sätt. 
Anmäl dig här

Vaccinationsbevis

Från den 1 december 2021 har regeringen tagit beslut om smittskyddsåtgärder för allmänna sammankomster för fler än 100 deltagare. Arrangörerna (Linnéuniversitetet, Växjö Kommun och Region kronoberg) har beslutat att uppvisande av vaccinationsintyg krävs för att delta på Växjökonferensen. Uppvisande av vaccinationsintyg ska visas i samband med registrering på plats.

Negativt testbevis gäller inte.

Om du inte är vaccinerad så erbjuds du att följa konferensen digitalt. Vänligen meddela detta så snart som möjligt så ser vi till att en länk skickas ut.

Ladda ner vaccinationsintyg

Deltag digitalt

Konferensen kommer livestreamas om du önskar att delta digitalt.

Uppge detta vid anmälan eller maila vaxjokonferensen@vaxjo-co.se om du önskar att ändra din redan gjorda anmälan till digital medverkan.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida:

Bra att veta

Växjökonferensen är en nationell arena för information och samtal om aktuella samt framtida skol- och utbildningsfrågor. Konferensen är en årligen återkommande konferens som 2022 arrangeras för 34:e året i rad. Detta år hoppas vi kunna genomföra en fysisk konferens och att få möjligheten att hälsa er välkomna till Växjö.Konferensen riktar sig till utbildningspolitiker, förvaltningstjänstepersoner, rektorer, fackliga organisationer, studie- och yrkesvägledare samt förstelärare och lärare på grundskola, gymnasie och högskola/universitet.


Datum
: 26-27 januari 2022

Plats: Linnéuniversitetet

DELTAG DIGITALT

Konferensen kommer livestreamas om du hellre önskar att delta digitalt.

KONFERENSAVGIFT

Ordinarie avgift: 4500:- SEK exkl moms

GRUPPANMÄLAN

Är ni fler, minst fyra, på samma arbetsplats som vill deltaga digitalt och ska sitta tillsammans erhåller ni grupprabatt.

BOKNINGSVILLKOR

Avbokning kan ske fram till den 25 november 2021 mot en avgift på 800 SEK exkl. moms. Därefter är anmälan bindande och debiteras fullt ut.

Bokning kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad fram till den 7 januari 2022. Avbokning och ev överlåtelse måste ske skriftligen till vaxjokonferensen@vaxjo-co.se.